TOA F-1000 – Wall Mount Speaker

PRODUCT DESCRIPTION

• Dyrrugesh. Me reflex bass-i
• 90 w/rms @8ohm, Woofer 4” dhe tweeter 1”
• Me Bazament. I disponueshem ne ngjyre te bardhe dhe te zeze